La Fraction la UGTM anul acesta (21 mai)

Una din multele trupe care vor veni anul acesta la festivalul underground din Timisoara este La Fraction. O trupa de punk cu vocalista, ei au scos pana acum 3 albume. Muzica lor este energica, dinamica, pastrand ideea de simplu si rapid a punk-ului, fara a cadea in extreme. De altfel, La Fraction nu sunt nici prea duri, dar nici pop-punk: imbina abordarea foarte directa, caracteristica old-schoolului, cu melodicitate. Peste toate astea, mai este si vocea, puternica si plina de patos. La Fraction sunt in tabara pro-anarhista, insa fara "uniforma" neagra care a devenit deja un cliseu.
La Fraction canta din anii '90 si dupa atata timp ajung in sfarsit si in Romania. Merita vazuti!
Mai jos sunt cateva piese de pe diverse albume.


Download  (rabdare cu siteul mediafire, va dura poate 1 minut pana cand mesajul "processing..." se va transforma in "download")

Concert: Modern Ghosts of The Road



Miercuri, 6 aprilie, va avea loc in Underworld concertul Modern Ghosts of The Road, care este proiectul solo al lui Alexandru Das de la The Bad days Will End, Uma Swan, Romantic Jurgen si Vals Hedone. Numele proiectului spune ceva despre atmosfera pe care o creeaza muzica, dar lucrurile merg mai departe de atat.
Desigur, totul va fi live, deci pe scena vor mai fi si alti instrumentisti. Piesele cantate miercuri nu vor mai putea fi auzite cu alta ocazie.
Daca va plac muzicile mai zgomotoase, drone, shoegaze, noise-rock sau post-rock, haideti. Intrarea va fi 5 lei.